Onze labels

portfolio

Orthoparc

Orthoparc voert de meest innovatieve heup- en knieoperaties uit. Ervaren orthopeden Stephan Vehmeijer en Saskia Boekhorst plaatsen protheses in dagbehandeling. Dit betekent dat patiënten dezelfde dag nog naar huis mogen, minder pijn ervaren en sneller herstellen. Onze specialisten bieden onze patiënten bij Orthoparc een optimale ervaring, waarbij patiënten goed geïnformeerd en voorbereid na de ingreep naar huis mogen.

Bekijk de website

cosmed-small

CosMed Kliniek

Plastisch chirurgische ingrepen vanuit een medische invalshoek. Een kliniek gericht op schoonheid en een goed gevoel waar een warme en laagdrempelige benadering centraal staat.

 

Bekijk de website

Medical Parc

Medical Parc verhuurt in Bosch en Duin operatiekamers en poliruimte.
Specialisten kunnen een volledige praktijkruimte huren inclusief volledig geoutilleerde operatiekamer. Zij kunnen zowel bestaande patiënten als nieuwe patiënten ontvangen in een ruimte die past bij het specifieke zorgaanbod.

 

Bekijk de website 

Gender Clinic

De Gender Clinic is een kliniek voor genderchirurgie voor transgenders. De Gender Clinic werkt met gespecialiseerde chirurgen en bieden cliënten zorg om het hoogste kwaliteitsniveau met een korte wachttijd in een gender sensitieve omgeving. De Gender Clinic werkt als netwerkorganisaties met andere aanbieders zoals GGZ aanbieders, endocrinologen, chirurgische centra en academische centra.

Bekijk de website