Werkwijze

werkwijze

Sandstep Healthcare faciliteert complete hoogwaardige en innovatieve medisch specialistische zorg. Dit doet zij zowel in eigen beheer als voor de zelfstandig specialist, op een kostenefficiënte wijze.

Het team van Sandstep Healthcare heeft jarenlange ervaring in de zorg. De succesvolle ondernemingen Oogziekenhuis Zonnestraal (2004) en Huidziekenhuis Dermicis (2008) zijn hiervoor de bewijsvoering. Deze ziekenhuizen zijn binnen tien jaar tijd uitgegroeid tot ondernemingen met respectievelijk twaalf en drie vestigingen.

Het volledige team van Sandstep Healthcare heeft hierbij aan de wieg gestaan en gebruikt haar ervaring nu binnen nieuwe ondernemingen in de zorg.

Optimale processen

Wij zijn van mening dat gezondheidszorg enkel optimaal kan zijn wanneer een volledig team passie heeft voor de patiënt en wanneer de medisch specialist de beschikking heeft over de laatste technieken. Essentieel daarbij is het optimaal inrichten van processen, het beperken van fouten door veiligheid voorop te stellen en het bieden van de beste service.

Durven innoveren

Innovatie zien wij als randvoorwaarde in de zorg. Innovatie, zowel op medisch als organisatorisch gebied, is essentieel om kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg te waarborgen. De kosten zijn te ondervangen door een goede verhouding tussen kennis, praktijkervaring en ondernemerschap. Daarom is het van belang om de werelden van zorg, research, het bedrijfsleven en de patiënt samen te brengen. Zo realiseren wij kansrijke innovaties. Naast passie en doorzettingsvermogen is hier met name ondernemerschap en lef voor nodig.